Dit is het archief van netwerk-art.be. Sinds september 2017 kan je terecht op netwerkaalst.be.

familiezondag

De maskers vallen af

ZO 06.03 2016 — 14:00-18:00

Brammetje Baas

 
 
 
 
 


Extra activiteit: kunstenaarsduo Christelle Fillod & Fabrice Moinet toont een eerste try-out van het resultaat van hun residentie in Netwerk, van 14:00 tot 15:30.

Traditiegetrouw wordt ook deze tentoonstellingsperiode feestelijk afgesloten met een dag speciaal voor families met kinderen.

Terwijl ouders getrakteerd worden op een rondleiding kunnen kinderen aan de slag tijdens een workshop met een kunstenaar. Samen met de kinderen filosofeert en creëert de kunstenaar; ze maken een protestlied, sloganborden, gevolgd door een heuse protestmars dwars doorheen het hele Netwerkgebouw.

Zij die liever zelfstandig een kunstwerk maken kunnen terecht in het Netwerk Kindercafé waar een eigen masker op de menukaart staat. Als kers op de taart is er de photoshoot: iedereen die wil kan met zijn of haar nieuwste creatie op de foto!

In de Netwerkspeelstraat staat tekenen met krijt centraal, maar ook gewoon lekker spelen kan hier!
Baby’s en peuters kunnen terecht in de leuke speelhoek in het Kindercafé.

Speciaal voor de kleuters is een doe-rondleiding waarbij de leefwereld van kleuters perfect wordt samengebracht met die van de beeldende kunst.

Gezinnen die Fragile nog niet kennen, kunnen samen met deze Netwerkpop op avontuur doorheen de tentoonstelling. Tussen 15:00 en 16:00 wordt deze wandeling begeleid door gids Lennie.

Wie graag even wegzakt in een van onze filmstoeltjes kan gezellig naar de gezinsfilm Brammetje Baas komen kijken.

Tenslotte worden de kleine kunstcritici uitgenodigd om een kunst-rapport in te vullen en de Netwerk-Award uit te reiken aan hun favoriete kunstwerk.

Kort samengevat…… zondag 6 maart 2016 is Netwerk zonder twijfel the place to be!