Dit is het archief van netwerk-art.be. Sinds september 2017 kan je terecht op netwerkaalst.be.

activiteit voor kleuters

Waar is het huis van Janko de muis?

Krokuskriebels

WO 05.03 2014 — 10:30-11:30 uitverkocht
WO 05.03 2014 — 15:00-16:00 uitverkocht
ZO 09.03 2014 — 10:30-11:30 uitverkocht
ZO 09.03 2014 — 15:00-16:00 uitverkocht

Een interactieve theaterervaring voor kleuters én ouders.

Muis Janko is zijn huisje kwijt in de tentoonstelling van hedendaagse kunst. Samen met actrice Veerle Michiels ga je op zoektocht in de tentoonstelling. Je vindt er mooie verhalen, verwondering, humor en veel fantasie. Veerle vertelt en speelt dit verhaal in de prachtig vormgegeven tentoonstelling met kunstwerken van Bert Danckaert, Sean Edwards en Miks Mitrēvics + Kristīne Kursiša.

Op zoek naar een activiteit voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar? Kijk hier!

De Netwerk-familiezondag gaat door op zondag 9 maart: een speciale Janko-editie met een gezellig kindercafé. Iedereen welkom!

 
 

Voor de zevende keer op rij organiseert de Gezinsbond het museumproject Krokuskriebels. Krokuskriebels wil gezinnen met kinderen op een verrassende manier laten kennismaken met de wereld van de musea. Tijdens de krokusvakantie kunnen zij deelnemen aan meer dan 150 activiteiten in bijna 100 musea in Vlaanderen en Brussel. Mama’s, papa’s, oma’s en opa’s beleven met hun rakkers de tijd van hun leven in het museum. Samen actief en interactief op stap! Leuke rondleidingen, spetterende animatie, creatieve workshops, zinderende zoektochten, meeslepende vertellingen, … Alle gezinnen zijn welkom. Leden van de Gezinsbond kunnen op vertoon van hun lidkaart steeds deelnemen aan het voordeligste tarief. Kriebels naar andere musea? Surf naar www.krokuskriebels.be en vind alle info op maat!

Krokuskriebels wordt georganiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid en in fijne samenwerking met FARO. Vlaams Steunpunt voor Cultureel Erfgoed, de Brusselse Museumraad, Erfgoedcel Brussel/VGC en Muntpunt.