Dit is het archief van netwerk-art.be. Sinds september 2017 kan je terecht op netwerkaalst.be.

event

Surprise: laatste weekend!

ZA 17.12 2016 — 14:00-18:00

14:00 – 18:00
Actie Rik Moens Hyporhythm of primal consent nr. 1
Alle bezoekers worden uitgenodigd om een object mee te brengen voor deze interactie van Surprise-kunstenaar Rik Moens. Na een minimale ingreep kunnen de genodigden hun object zelf in het ‘landschap’ positioneren. Nadien kan men het opnieuw mee naar huis nemen, bewerkt als deel van een kunstwerk, of opnieuw in oorspronkelijke staat. Maximale afmetingen object: 12 × 35 × 40 cm.

14:00 – 15:15
Film De Geweldige Beer voor de hele familie
In deze prachtige animatiefilm zijn oerkrachten aan het werk: de magie en mystiek van woeste wouden vol surprises: waar bomen en rotsen tot leven komen en wolven op de loer liggen. Het hele bos davert wanneer de gigantische beer verschijnt, zó groot dat er dennenbomen op zijn rug groeien…

14:00 – 16:30
Workshop Atelier Praliné voor kinderen van 8 tot 12 jaar
Kan een kunstwerk even zoet zijn als chocolade? Stap mee in dit avontuurlijke Atelier Praliné en ontdek de vele surprises die schuilen achter de zoete tekeningen, stroperige beelden en gevulde video’s uit het Netwerk-menu. Daarna trekt de hele groep erop uit en zoeken ze een échte chocolademeester op in de buurt, die voor één keertje al zijn geheimen prijsgeeft. Alle kinderen nemen hun zelfgemaakte chocoladetroffee mee naar huis – tenminste, voor wie het lukt om er af te blijven tot thuis…

16:00 – 17:00
Rondleiding Surprise voor volwassenen
Tijdens een rondleiding ontdekt u in groep de verhalen achter de kunstwerken en de inzichten achter de groepstentoonstelling Surprise.

Op zondag krijgen individuele bezoekers – met of zonder kinderen – een laatste kans om Surprise op eigen houtje te ontdekken tussen 14:00 en 18:00.