Dit is het archief van netwerk-art.be. Sinds september 2017 kan je terecht op netwerkaalst.be.

Feest!

Met Feest! lanceert Netwerk een nieuw concept: een kunstig (verjaardags)feestje waar kinderen met al hun vriendjes op een prettige manier de tentoonstelling ontdekken, zelf aan de slag gaan in het atelier en tussendoor iets lekkers krijgen aangeboden. Een super fijne dag om niet snel te vergeten!

De kinderen krijgen een speelse rondleiding in de tentoonstelling, gevolgd door een atelier onder begeleiding van een kunstenaar. Er wordt tussendoor tijd voorzien voor een feestelijke hap en cadeautjes.
Voor kinderen van 4 tot 12 jaar
max. 15 kinderen
max. 2 begeleiders
Wanneer? op woensdag, zaterdag of zondag, steeds van 14:00 tot 17:00
€ 150 (incl. 1 drankje per persoon)
taart of andere lekkernij zelf mee te brengen

Kunstkamp

Netwerk organiseert kunstkampen tijdens de schoolvakanties. Vijf dagen lang worden de kinderen uitgenodigd om samen met een echte kunstenaar aan de slag te gaan, rond het thema van de lopende tentoonstelling. Zo werd al eens een eigen gevel gebouwd met kunstenaar Veerle Michiels en samen kunstenaar Claire Stagier maakten de kinderen een reis door de historiek van de schilderkunst. Tijdens een kunstkamp onder leiding van kunstenaarsduo Frank&Robbert Robbert&Frank werd het atelier in Netwerk omgetoverd tot een droomwereld en tijdens het kunstkamp met Tine Guns lieten de deelnemers zich inspireren door strips en films. Jana Cordenier ging met de hele bende op bezoek in de toekomst.

 

* 15% korting voor leden van Gezinsbond op individueel tentoonstellingsbezoek.