Dit is het archief van netwerk-art.be. Sinds september 2017 kan je terecht op netwerkaalst.be.

performance

deepblue

you are here

VR 09.01 2009 — 21:30

deepblue you are here
Een theaterruimte staat bol van de mogelijkheden. Sommige zijn al uitgewerkt in het verleden, andere zullen later worden uitgetest, terwijl nog zoveel andere blijven sluimeren als een idee of als een concept dat nooit wordt uitgewerkt. In you are here vraagt deepblue zich af hoe we een geheugen kunnen creëren voor die mogelijkheden.
De voorstelling als een speels en veranderlijk archief: een spel met echte en virtuele elementen (objecten, klanken, bewegingen, performers, decor en verdeling van publiek). Het geheugen en de theaterruimte functioneren hier als een open plek die tijdens de aanwezigheid van het publiek wordt ingevuld met herinneringen en sporen van een vervlogen realiteit.
Heine R. Avdal, Christoph De Boeck, Yukiko Shinozaki: concept en regie; Heine R. Avdal, Mette Edvardsen: performers; Christoph De Boeck: geluid; Hans Meijer: lichtontwerp en technische regie; Fabrice Moinet: geluidsingenieur en electronica; Luea Ritter: productieassistent; Coproductie: Vooruit, Gent; STUK, Leuven; Netwerk, Aalst; Buda, Kortrijk; In collaboration with: Nettverk for scenekunst (Black Box, Oslo; BIT Teatergarasjen, Bergen; Teaterhuset Avant Garden, Trondheim); Met de ondersteuning van de Vlaamse Gemeenschap en Norsk Kulturråd