Dit is het archief van netwerk-art.be. Sinds september 2017 kan je terecht op netwerkaalst.be.

Familiezondag

Kunstendag voor kinderen

Familiezondag

ZO 18.11 2012 — 14:00-18:00

Netwerk en Jeugdateliers Aalst laten je tijdens deze familiezondag spelen met architectuur via lijn, kleur en vorm. Uit drie workshops die kunstenaars en de Jeugdateliers Aalst begeleiden, kies je er twee. Jouw familie krijgt een laatste kans om de tentoonstelling Façade te bezoeken en kan iets drinken in het café.

Workshop 1 Ontwerp jouw droomhuis
Ontwerp als een echte architect het plan van jouw droomhuis. Samen met kunstenares Sofie Van der Linden richt je jouw huis in en maak je met stiften een gigantisch grondplan!

Workshop 2 Een droomstad
We kennen het dak, de muur, de ramen en de deur. Maar wie woont er in dat huis, wie schuilt er achter die gevel? Een dokter of een brandweerman? Misschien wel een stoere piraat? Weg met die geheimzinnigheid en leve de architectuur! Droom je ook niet dat een warme bakker in een taarthuis moet wonen? Zo eentje met vijf lekkere verdiepingen en een dikke kers er bovenop. Een maanvormig astronautenhotel met drie sterren, een heuse frietjestoren of een buikdansende bungalow… Niets is te gek. Knutsel fantasierijke gebouwen samen met begeleiders Susan en Nikolaj van Jeugdateliers Aalst.

Workshop 3 Torenhoog
Je bouwt samen met andere kinderen, onder begeleiding van Veerle Michiels een toren groter dan jouw huis en zelfs groter dan een boom!

Reserveer jouw plaats via info@netwerk-art.be of 053 70 97 73