Dit is het archief van netwerk-art.be. Sinds september 2017 kan je terecht op netwerkaalst.be.

La Isla Minima + Allegory of the Jam Jar

dj 9300Records

VR 12.08 2016 — 18:00

Netwerk organiseert deze zomer in samenwerking met Stad Aalst een reeks openlucht filmavonden op het gazon van de Houtkaai, die autovrij werd gemaakt in het kader van het buurtproject Zomersprokkels. Op het programma staan enkele prachtige films, steeds in combinatie met een Belgische kortfilm die u móet gezien hebben, én lokaal muzikaal talent.

18:00 zomerbar met dj-set van 9300Records
21:30 aanvang filmvoorstellingen

Bij regenweer vindt de voorstelling binnen plaats, in de cinemazaal van Netwerk.

 

Allegory of the Jam Jar van Boris Kuijpers en Ruth Mellaerts (BE)

Met Maaike Cafmeyer, Peter Degraef, Talpe Louis, Astrid Ogiers, Leslie Maes en Hiroshi Wakamatsu.

Hans is een 50-jarige zakenman. Hij heeft een uitdagende baan, een kleurrijke collectie van stropdassen en een fonkelnieuw appartement. Op een dag, als er scheuren ontstaan in de perfecte muren van zijn huis, verliest Hans langzaam de controle over zijn schijnbaar perfecte leventje.

 

La Isla Minima van Alberto Rodriguez (ES)

Met Javier Gutiérrez, Raúl Arévalo, Maria Varod en Perico Cervantes.

Straffe Spaanse thriller over twee rechercheurs die hun verschillen opzij moeten zetten om een moordenaar van tienermeisjes op te sporen.

Spanje, 1980. Twee tienerzussen verdwijnen onder verdachte omstandigheden in een verlaten dorp in de diepe moeraslanden van Zuid-Spanje. Twee politieagenten die elkaars tegenpolen zijn vertrekken vanuit Madrid naar de getroffen regio. Wanneer ze op twee lijken stuiten, moeten de agenten hun verschillen opzij zetten om de moordenaar onder ogen te komen die al jaren het dorp in de ban houdt.

(SP)
Taal: Spaans / Ondertitels: Nederlands / Duur: 105 min

 

Met steun van Stad Aalst, Provincie Oost-Vlaanderen en De Kringwinkel Teleshop.