Dit is het archief van netwerk-art.be. Sinds september 2017 kan je terecht op netwerkaalst.be.

interactieve gezinszoektocht

Help Janko de muis

Krokuskriebels

WO 05.03 — ZO 09.03 2014

Een spelparcours voor gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar aan de hand van een doe-boekje.

Oei, Janko de kleine muis is verloren gelopen in Netwerk!
Zijn huisje staat ergens tussen de kunstwerken van kunstenaars Bert Danckaert, Sean Edwards en Miks Mitrēvics + Kristīne Kursiša. Komen jullie Janko helpen op zijn zoektocht? De kleurrijke, gekke, grote en kleine kunstwerken leiden mee naar de oplossing.

Op zoek naar een activiteit voor gezinnen met kleuters? Kijk hier!

De Netwerk-familiezondag gaat door op zondag 9 maart: een speciale Janko-editie met een gezellig kindercafé. Iedereen welkom!

 
 

Voor de zevende keer op rij organiseert de Gezinsbond het museumproject Krokuskriebels. Krokuskriebels wil gezinnen met kinderen op een verrassende manier laten kennismaken met de wereld van de musea. Tijdens de krokusvakantie kunnen zij deelnemen aan meer dan 150 activiteiten in bijna 100 musea in Vlaanderen en Brussel. Mama’s, papa’s, oma’s en opa’s beleven met hun rakkers de tijd van hun leven in het museum. Samen actief en interactief op stap! Leuke rondleidingen, spetterende animatie, creatieve workshops, zinderende zoektochten, meeslepende vertellingen, … Alle gezinnen zijn welkom. Leden van de Gezinsbond kunnen op vertoon van hun lidkaart steeds deelnemen aan het voordeligste tarief. Kriebels naar andere musea? Surf naar www.krokuskriebels.be en vind alle info op maat!

Krokuskriebels wordt georganiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid en in fijne samenwerking met FARO. Vlaams Steunpunt voor Cultureel Erfgoed, de Brusselse Museumraad, Erfgoedcel Brussel/VGC en Muntpunt.