Dit is het archief van netwerk-art.be. Sinds september 2017 kan je terecht op netwerkaalst.be.

familiezondag

Janko viert feest!

Krokuskriebels

ZO 09.03 2014 — 11:00-18:00

Hoera, Janko viert feest! Komen jullie langs?

Het café van Netwerk wordt een groot kindercafé! Terwijl hun ouders een van de kunstmagazines of de krant doorbladeren, genieten de kinderen van creatief plezier en wat lekkers. Er is een knutselhoek, kunstige kinderboeken en een mini-tentoonstelling, speciaal voor kinderen.

Tijdens deze familiezondag is er een laatste kans om het huis van Janko te vinden tijdens de interactieve gezinstocht Help Janko de muis, of op de kleuterwandeling Waar is huis van Janko de muis.

 
 

Voor de zevende keer op rij organiseert de Gezinsbond het museumproject Krokuskriebels. Krokuskriebels wil gezinnen met kinderen op een verrassende manier laten kennismaken met de wereld van de musea. Tijdens de krokusvakantie kunnen zij deelnemen aan meer dan 150 activiteiten in bijna 100 musea in Vlaanderen en Brussel. Mama’s, papa’s, oma’s en opa’s beleven met hun rakkers de tijd van hun leven in het museum. Samen actief en interactief op stap! Leuke rondleidingen, spetterende animatie, creatieve workshops, zinderende zoektochten, meeslepende vertellingen, … Alle gezinnen zijn welkom. Leden van de Gezinsbond kunnen op vertoon van hun lidkaart steeds deelnemen aan het voordeligste tarief. Kriebels naar andere musea? Surf naar www.krokuskriebels.be en vind alle info op maat!

Krokuskriebels wordt georganiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid en in fijne samenwerking met FARO. Vlaams Steunpunt voor Cultureel Erfgoed, de Brusselse Museumraad, Erfgoedcel Brussel/VGC en Muntpunt.