Dit is het archief van netwerk-art.be. Sinds september 2017 kan je terecht op netwerkaalst.be.

event

Wonderland

Oni Ayhun / Stephan Goldrajch / Alice Evermore boekpresentatie 'in that garden between here and now'

VR 14.01 2011 — 20:30

Op dit event debuuteert Oni Ayhun in België. Dit mysterieuze droomwezen maakt fantastisch-schizofrene dance, te vergelijken met een surrealistische musical gebaseerd op associaties, abstracties en misverstanden. Verbasterde, minimale elektronische funk in innige omhelzing met eigentijdse intelligent techno.

Stephan Goldrajchs interventies gaan vaak gepaard met symbolische acties die lijken op initiatieriten van mysterieuze, heidense genootschappen. Als een experimentele ethnoloog-historiograaf verwijst hij naar de tribale groepscodes van de historische avant-gardes (Dada, surrealisme), maar onderzoekt hij tegelijk ook hun actuele artistieke en maatschappelijke relevantie.

Kunstenaar, dichter en curator Alice Evermore presenteert haar nieuwste boek in the garden between here and now. Haar poëzie koppelt een persoonlijk dualisme aan moderne natuurwetenschap. Door wetenschappelijk jargon te paren met een aangeboren zelfonderzoek, komt ze tot een vreemde infusie van primaire verwondering en hedendaagse opvattingen.
Tijdens het event gaat ze een gesprek aan met 'het wezen' (concept: Allegra Solitude)

I.s.m. White Rabbit