Dit is het archief van netwerk-art.be. Sinds september 2017 kan je terecht op netwerkaalst.be.

event

Originals Only

VR 26.04 2013 — 20:00

20:00
12 × 50 voor CONVENT 22
groepstentoonstelling
26.04 > 16.06

Opening tentoonstelling en presentatie van de kunstmap 12 × 50 voor CONVENT 22, met werk van 12 beeldende kunstenaars, in een oplage van 50 ten voordele van CONVENT 22, een woon- en begeleidingsproject van Autimismus voor normaal begaafde mensen met autisme.

Philip Aguirre Y Otegui / Dirk Braeckman / Hedwig Brouckaert / Leo Copers / Mario De Brabandere / Nikolaas Demoen / Paul Gees / Peter Morrens / Marc Nagtzaam / Mira Sanders / Hannelore Van Dijck / Dirk Zoete

20:30
Kamerkoor Vivace
Vivace uit Aalst is een gemengd kamerkoor met een breed repertoire onder leiding van Frederik Meireson.

21:00
Leen Voet in gesprek met Jon Bywater (Engels)
De solotentoonstelling Sint-Rita van Leen Voet is nog tot 16 juni te bezichtigen in de Studio op de eerste verdieping in Netwerk. Jon Bywater, de Nieuw-Zeelandse auteur van o.a. Art Forum International, schreef de kritische tekst Gods of Cast Metal: Leen Voet’s Sint-Rita over deze tentoonstelling.

21:30
Voorstelling publicatie Gábor Ősz
Tijdens Originals Only brengt Gábor Ősz een voorproefje van zijn nieuwste publicatie, gepubliceerd door MER.Paperkunsthalle in co-productie met Netwerk, Ludwig Museum en Galerie Loevenbruck. Er worden ook twee documentaire films getoond met introductie door de kunstenaar. Deze films bieden een helder inzicht in de manier waarop enkele projecten uit de tentoonstelling Three by Three zijn ontstaan.

22:30
dj in het Netwerkcafé

Voorstelling gloednieuwe netwerk-art.be